Αλλαγές & Επιστροφές

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

 

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε ή να αλλάξει την παραγγελία (ολόκληρη ή μέρος αυτής), χωρίς υποχρέωση ενημέρωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή ή αλλαγή των προϊόντων, εντός μιας εβδομάδας (7 ημερών) από την ημερομηνία που τα παρέλαβε. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, η εταιρία «ILPAVONE» δύναται να μην την αποδεχθεί. Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται.

Για την τήρηση της προθεσμίας αρκεί η αποστολή της δήλωσης αλλαγής/υπαναχώρησης πριν την εκπνοή της 7ης ημέρας της προθεσμίας.

Αλλαγές και επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  1. Το προϊόν να μην έχει φορεθεί – χρησιμοποιηθεί πέρα από τη δοκιμή.
  2. Τα καρτελάκια (εφόσον υπάρχουν) της κατασκευάστριας εταιρίας, καθώς και οι ετικέτες των προϊόντων να μην έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί.
  3. Όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος, όπως το κουτί, τυχόν εγχειρίδια που το συνοδεύουν και η απόδειξη αγοράςνα αποστέλλονται πίσω μαζί με το προϊόν.
  4. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό.
  5. Μαγιό (κάτω μέρος), εσώρουχα και κάλτσες δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
  6. Η συσκευασία της αποστολής θα πρέπει να είναι ασφαλής, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά της. Επιστροφή με κατεστραμμένη αρχική συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα ή αυτοκόλλητη ταινία στο κουτί ή και σημειώσεις με στυλό/μαρκαδόρο, δεν θα γίνεται αποδεκτή! Η δήλωση αλλαγής εκκινεί με πρωτοβουλία του πελάτη, ο οποίος πρέπει να επικοινωνήσει μέσω emailμε την εταιρία.

Shopping cart

close